Koleksi MSNAS

Ingin saya nyatakan yg saya ni adalah seorang collector baru yang minat dalam koleksi First, Last & Replacement Prefix ni. Sebelum ni saya cuma kumpul ikut series, saya tak letak high expectation untuk condition duit, cukup lah sekadar duit masih ada rupa n sedap mata saya sendiri pandang. Modal pun kecik, byk lg komitmen lain yg ada. Untuk kepala ekor ni pun mana yg mampu sy cuba dptkan,...kalau mmg dh xmampu cari ikut series dh la...kalau itu pun tak mampu mmg sy kirim salam ja la..hehe.... ada setengah org depa punya koleksi & condition level mmg serammmm...hehehe...apa2 pun masing2 dgn cara masing2...hobi ni bukan satu perlumbaan, dan bukan tmpat nk tnjuk sapa bagus sapa tak bagus..terlalu luas utk diperkatakan.... yg penting kita enjoy dgn cara kita sendiri...hehehe. Kalau mana2 pihak yang nk perbetulkan mana2 data yg salah amatlah dialu-alukan....

Monday, 24 October 2011

KOLEKSI PERIBADI - RM2.00 SIRI - 8 (REPLACEMENT ZA, ZB & ZC)

Untuk duit RM2 Siri - 8 (Ahmad Don side sign, prefix AA - DF), terdapat 3 prefix wang gantian iaitu ZA, ZB & ZC. Harga untuk replacement ZA & ZC masih di paras mampu milik lg tetapi harga bg replacement ZB mmg mahal, tambah kalau condition EF above... kategori rare dh replacement ZB ni. Alhamdullilah aku berjaya dapatkan replacement ZA, ZB & ZC untuk koleksi peribadi aku sendiri, hehehhe 

 _______________________________________________________________

RM2.00 Siri - 8 (Pandangan Depan)


_______________________________________________________________

RM2.00 Siri - 8 (Replacement ZA & ZC)

ZA 0405141
ZC 0007601
_____________________________________________________________

RM2.00 Replacement ZB

Alhamdullilah akhirnya aku berjaya juga mendapatkan sekeping RM2 replacement ZB. Duit ini dibeli dari seorang rakan collectors. Even condition duit ni jatuh kepada fine sbb ada koyak sikit, tp berbaloi dgn harga dia. Kalau ZB UNC harga cecah 2k....makkkkaihhhhh mana mampu...sapa yg main replacement duit ni adalah satu daripada duit dlm kategori 'perlu dimiliki' la...bg aku fine pun jadi la, janji ada sekeping ZB dlm collection...heheh


_____________________________________________________________

[Duit]Beli[Duit].Blogspot.Com




1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete