Koleksi MSNAS

Ingin saya nyatakan yg saya ni adalah seorang collector baru yang minat dalam koleksi First, Last & Replacement Prefix ni. Sebelum ni saya cuma kumpul ikut series, saya tak letak high expectation untuk condition duit, cukup lah sekadar duit masih ada rupa n sedap mata saya sendiri pandang. Modal pun kecik, byk lg komitmen lain yg ada. Untuk kepala ekor ni pun mana yg mampu sy cuba dptkan,...kalau mmg dh xmampu cari ikut series dh la...kalau itu pun tak mampu mmg sy kirim salam ja la..hehe.... ada setengah org depa punya koleksi & condition level mmg serammmm...hehehe...apa2 pun masing2 dgn cara masing2...hobi ni bukan satu perlumbaan, dan bukan tmpat nk tnjuk sapa bagus sapa tak bagus..terlalu luas utk diperkatakan.... yg penting kita enjoy dgn cara kita sendiri...hehehe. Kalau mana2 pihak yang nk perbetulkan mana2 data yg salah amatlah dialu-alukan....

Tuesday, 18 October 2011

Testing Testing Testing........itu dia....dengan langkah kanan aku menerjah masuk ke dalam dunia blog. Tapi awat la aku rasa bler sgt bila tgk blog ni....adehhh mcm mana la nk buat blog canggih2 mcm org lain..tengok pun pening dh...huhuuh

7 comments:

  1. Ohoiiiii...Terjebak jugak ang akhirnya

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tak pe bro,slow2 dulu.
    lama-2 cangih lah tu :)
    saya pon masih noob lagi pasal duit-2 ni

    ReplyDelete
  4. hahahah tgh belajar lg pasal blog ni bro...thanx for the support

    ReplyDelete
  5. Sya ada wang kertas rm1 lama malaysia siri 3 f87 dan k89...ada yang berminat kol sya..0148925789

    ReplyDelete
  6. Sya ada wang kertas rm1 lama malaysia siri 3 f87 dan k89...ada yang berminat kol sya..0148925789

    ReplyDelete
  7. saya ada wang kertas 1 ringgit lma tandatangan Aisah dan 2riggit lma. .pm jikaa ingin beli 0146800645

    ReplyDelete